VOILA! LOS BISNIETOS DEL GATO CON BOTAS

Descargar VOILA! LOS BISNIETOS DEL GATO CON BOTAS en PDF


«VOILA! LOS BISNIETOS DEL GATO CON BOTAS pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar VOILA! LOS BISNIETOS DEL GATO CON BOTAS un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de VOILÀ! LOS BISNIETOS DEL GATO CON BOTAS

Charles y Guillaume, los dos bisnietos favoritos del Gato con Botas, se dirigen al castillo de Carabás. Su bisabuelo tiene un mensaje sorpresa para ellos. Se acercan sus cumpleaños y les ha preparado un regalo muy especial… Pero para conseguirlo, solo tienen tres días para demostrarle que se lo merecen.
Ver más

ANNA FITE
Anna Fité Salvans(Sabadell, 1958) és periodista, i va començar la seva trajectòria professional col.laborant al Diari de Sabadell, a principis dels anys 80. Però els seus origens com a escriptora són anteriors i se centren bàsicament en el món infantil, ja que durant molts anys va formar part de la Joventut de la Faràndula i allà hi va començar a escriure les seves primeres obres de teatre («Blancaneus i la Reina Vanitosa», 1989;»El Somni del Petit Turquesa», 1992). Més endavant entrà a la Xarxa d´Espectacles per a nois i noies, que en aquell temps encara es deia Moviment Rialles (i que és un col.lectiu dedicat a fer teatre infantil i juvenil, escampat per tot Catalunya), i es va posar en contacte amb els grups que en aquests moments fan producció infantil en aquest pais, fent diverses col.laboracions amb alguns d´ells, com la companyia de pallassos La Puça («Els cavallers del Nas Vermell») , el grup Xirriquiteula («Faules»), o el Ballet Alèxia («El Màgic Traçapoca i tiro perquè em toca»).Juanolo. Segons la seva biografia va néixer al planeta Terra, a mitjans de la segona meitat del segle XX. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i és professor de dibuix a secundària. Fa un metre vuitanta, du ulleres vermelles, té tres fills i és 2n Dan de Taekwondo. Ha il·lustrat per a moltes editorials… i no para de fer-ho.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1548
  • Descargas de archivo: 749
  • Tamaño total: 1003KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -