SEXUALITAT JOVE: DESENVOLUPAMENT I EDUCACIO

Descargar SEXUALITAT JOVE: DESENVOLUPAMENT I EDUCACIO en PDF


«SEXUALITAT JOVE: DESENVOLUPAMENT I EDUCACIO pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar SEXUALITAT JOVE: DESENVOLUPAMENT I EDUCACIO un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de SEXUALITAT JOVE: DESENVOLUPAMENT I EDUCACIO

El tema de la sexualitat a l’adolescència és un dels que més preocupa a la nostra societat. Es tracta de joves que han madurat físicament però que encara han de formar-se com a persones adultes. Existeix, per tant, un desfasament entre el que els permet el creixement biològic experimentat i el que estan preparats per asumir Psicológicament. Una relació sexual prematura es pot considerar un “conducta de risc” que pot portar conseqüències importants per a la resta de la vida. La societat demana als joves comportaments responsables, per la qual cosa entenem que està obligada a proporcionar la formació adient en temes tan Essentials com la sexualitat.
Aquesta publicació sobre la sexualitat dels joves pretén arribar a un públic ampli. Als adolescents i joves els pot completar la informació que puguin tenir sobre els temas tractats. Als adults (pares i educadors) pot proporcionar-los una visió de l’estat de la quesito, del que pensen els joves sobre la sexualitat i de les seves pràctiques sexuals. Aquesta informació pensem que està en la base d’una intervenció educativa eficaç
Ver más

GERARDO MARTINEZ CRIADO

Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1415
  • Descargas de archivo: 785
  • Tamaño total: 949KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Psicología y Pedagogía

Pedagogía

Diccionarios de pedagogía

Ver más libros de esta categoría > libros de Sexología

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -