SARA LA DONA SENSE ATRIBUTS

Descargar SARA LA DONA SENSE ATRIBUTS en PDF


«SARA LA DONA SENSE ATRIBUTS pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar SARA LA DONA SENSE ATRIBUTS un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de SARA LA DONA SENSE ATRIBUTS

Quan Sara va fer els cinquanta anys, va decidir que canviaria de vida. Havia deixat el treball com a intèrpret i volia concentrar-se en nous projectes més enriquidors. Dubtava de quin camí escollir. Va pensar a fer una nova traducció de l’obra més coneguda de Robert Musil, L’home sense atributs, però un dia, tot llegint el periòdic, va trobar un anunci suggeridor al qual no es va poder resistir. Un jove de vint-i-cinc anys, que es presentava amb el nom de Gabriel, s’oferia per fer massatges. «Dóna-li una alegria al teu cos de dona», pregonava. A partir d’una telefonada, s’inicia una relació compulsiva i absorbent entre Sara, que busca un sentit a la seua vida, i Ismael, l’autèntic nom del jove universitari que es prostitueix per tal de pagar-se els estudis.
Ver más

Carles Cortes

Profesor de la Universidad de Alicante. Su primera novela fue Veu de dona, Premio 25 d’Abril de la villa de Benissa, ahora traducida como Los Sueños de Eva. Tres años más tarde publicó Marta dibuixa ponts, con la que obtuvo el Premio de Narrativa Ciutat de Sagunt, 2003.
Ver ficha del autor

aconsejo el libro me encanta carlos cortes. me identifico con su libro.

sara la dona sense atributs-carles cortes-9788498246407

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1630
  • Descargas de archivo: 649
  • Tamaño total: 939KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Romántica y erótica

Narrativa erótica

Ver más libros de esta categoría > libros de Romántica

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -