PETITA ENCICLOPEDIA CATALANA

Descargar PETITA ENCICLOPEDIA CATALANA en PDF


«PETITA ENCICLOPEDIA CATALANA pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar PETITA ENCICLOPEDIA CATALANA un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de PETITA ENCICLOPEDIA CATALANA

«Té tots els ingredients que espero en una granenciclopèdia: sexe, violència i rigor.» Ariadna Julià«Larousse, D’Alembert o Petit Curial no podien imaginar que l’enciclopedisme arribaria a aquest extrem.» Xavi Ayén«Com que és una enciclopèdia compacta, és impossible equivocar-se de volum quan es busca una paraula.» Joan Tharrats«No havia rigut tant des de Pompeu Fabra.» Santi MonrealFrancesc Orteu (1963) ha estudiat filosofia. Biel Perelló (1973) ha estudiat periodisme. Gabriel Salvadó (1966) no ha estudiat res. Junts han escrit guions del Pasta Gansa i Les Tres Bessones. Orteu és autor de Doctor Soler: conflictes avançats de la parella (Quaderns Crema, 1997), va ser dels creadors de Persones Humanes, publica al dominical de l’Avui i és col·laborador de Catalunya Ràdio. Perelló ha coescrit la comèdia M’agraden els xinesos i, fent d’actor, té molta gràcia. Salvadó és dibuixant i ha superat amb èxit la sinusitis, les galteres i l’apendicitis. Actualment treballa en un projecte molt ambiciós que inclou la hipocondria, la taquicàrdia i el desequilibri emocional.
Ver más

FRANCESC ORTEU

Francesc Orteu (1963) ha estudiat filosofia. Ha escrit guions del Pasta Gansa i Les Tres Bessones. És autor de Doctor Soler: conflictes avançats de la parella (Quaderns Crema, 1997) i Petita Enciclopèdia Catalana (Quaderns Crema, 1998), va ser dels creadors de Persones Humanes, publica al dominical de l’Avui i és col·laborador de Catalunya Ràdio.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1771
  • Descargas de archivo: 781
  • Tamaño total: 878KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa de humor

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -