ONA I ROC I ELS TIGRES DE SUMATRA

Descargar ONA I ROC I ELS TIGRES DE SUMATRA en PDF


«ONA I ROC I ELS TIGRES DE SUMATRA pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar ONA I ROC I ELS TIGRES DE SUMATRA un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de ONA I ROC I ELS TIGRES DE SUMATRA

Ona i Roc són uns bessons d’allo mes valents. Tant, que els envien a Indonesia, on sa tia Elisenda treballa de fotografa. Allà, coneixeran un mestre ben peculiar, Andreu. Amb ell, i amagats d’Elisenda, els bessons viuran una aventura extraordinària que els farà adonar-se de la importància i la dificultat que te protegir la natura.
Ver más

MURIEL VILLANUEVA I PERARNAU
Muriel Villanueva és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i diplomada en Educació Musical per la Universitat de València. Va cursar el COU al Licée Espagnol de París i les pràctiques de mestra a Bari (Itàlia). Va realitzar a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès els cursos: Iniciació a la narrativa (amb Andreu Ayats), Narrativa (amb Andreu Ayats), Novel·la I (amb Jaume Cabré), Novel·la II (amb Isidre Grau), Guió de Llargmetratge I (amb Esther Cases) i Bíblies de sèries de TV (amb Laia Aguilar i Isaac Palmiola). Ha realitzat una Formació Bàsica en Constel·lacions Familiars amb la Lena S. Rupa i el curs Escritura y Meditación amb la Isabel Cañelles.Des de 2006 és professora d’escriptura. Deu les seves taules a deu anys de docència a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ha impartit cursos d’Iniciació a la narrativa, Narrativa, Novel·la I, Conte I, Novel·la II, Construcció de personatges i Lletres de cançons; hi va estar també co-coordinadora del campus virtual, responsable de les relacions internacionals, autora de la Recerca sobre la situació europea en matèria d’escoles d’escriptura (per a la Institució de les Lletres Catalanes) i directora executiva de l’European Association of Creative Writing Programmes. Actualment escriu pel magazín cultural Catorze i ofereix cursos d’Escriptura Viva i acompanyament literari.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1751
  • Descargas de archivo: 635
  • Tamaño total: 1007KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -