OLIMPIADA CULTURAL (CAT) (L AGUS I ELS MONSTRES)

Descargar OLIMPIADA CULTURAL (CAT) (L AGUS I ELS MONSTRES) en PDF


«OLIMPIADA CULTURAL (CAT) (L AGUS I ELS MONSTRES) pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar OLIMPIADA CULTURAL (CAT) (L AGUS I ELS MONSTRES) un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de OLIMPIADA CULTURAL (CAT) (L AGUS I ELS MONSTRES)

EKP, HOLA! SOC L’AGUS PIANOLA! LA MEVA VIDA ERA NORMAL FINS QUE VAIG CONÈIXER EL SR. FLAT I LA SEVA COLLA DE MONSTRES. QUI M’HAURIA DIT QUE VIURIA TANTES AVENTURES INGREÏBLES? PART DEL MÈRIT ÉS TAMBÉ DEL MALVAT DR. BROT I EL SEU AJUDANT, EN NAP, QUE S’INVENTEN EL QUE SIGUI PER AMARGAR-NOS L’EXISTÈNCIA. L’ÚLTIMA, QUE ENS HEM CASSIFICAT PER PARTICIPAR EN NOM DE L’ESCOLA GALERNENSE ES UNA OLIMPÍADA CULTURAL. NOSALTRES, UNS LLUMENERES. US HO PODEU CREURE? JO NO!

Ver más

JAUME COPONS

Va començar a escriure per a Barri Sèsam mentre feia de professor. D’aleshores ençà, ha escrit un munt de novel·les, contes i cançons. Avui, amb un peu en el món literari i l’altre en el món audiovisual, conserva certa calma que li permet saber què és el que li agrada de veritat: explicar històries independentment del format que utilititza. Amb anteriotat ha guanyat premis literaris, entre els quals hi ha el Joaquim Ruyra-Recull, el Ciutat de Mollerusa o el Ferran Canyemeres. És autor d’una vintena de novel·les («La Mà Negra»,»l’Espasa de Galerna»o»En Cartallada i els altres», premi Guillem Cifre de Colonya ). Pel que fa a l’audiovisual després de fer d’editor de guions de»Los Lunnis»(TVE), va crear amb en Daniel Cerdà»Los Algos»(Cuatro) i altres sèries i programes infantils per a televisions autonòmiques A l’octubre d’enguany, en col·laboració amb altres autors pública»Jo, Elvis Riboldi», el primer lliurament d’una col·lecció protagonitzada per un noi molt inquiet.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1568
  • Descargas de archivo: 930
  • Tamaño total: 1040KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -