MEMORIAL DE TABARKA

Descargar MEMORIAL DE TABARKA en PDF


«MEMORIAL DE TABARKA pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar MEMORIAL DE TABARKA un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de MEMORIAL DE TABARKA

El polissó Ismael, el mariner Gunhar i el metge Enzo cauen presoners d’Aben Yusuf, a la ciutat pirata de Tabarka, on descobreixen el sentit de la dignitat humana i la força poderosa de l’amor.
Ver más

Ponç Pons

Ponç Pons, Menorca, 1956. Catedràtic de Literatura. Ha publicat les narracions Vora un balcó sota un mar inaudible, les novel·les L hivern a Belleville, Memorial de Tabarka,les traduccions Quatre poetes portuguesos (Premi Cavall Verd de la Crítica), el diari Dillatari (Quaderns Crema, 2005) i els llibres de poemes Al Marge, Lira de Bova, Desert encès (Quaderns Crema, 1989), On s acaba el sender (Premi Ciutat de Palma), Estigma (Premi Jocs Florals de Barcelona i Premi de la Crítica), Abissínia, El salobre (Premi Carles Riba), Nura (Premi Nacional de la Crítica 2006, Premi de la Crítica Serra d Or 2007, Viola d Or als Jocs Florals; Quaderns Crema, 2006) i Pessoanes (Premi Alfons el Magnànim i Premi de la Crítica de l Associació d Escriptors). La seva obra poètica ha estat amplament antologada i també traduïda a diverses llengües. Escriu a mà i entre espelmes en la caseta de còdols d un terreny al camp que es diu Sa Figuera Verda .
Ver ficha del autor

Este libro está muy bien, a todo el mundo que se lo ha leído le ha gustado. A mí también.

memorial de tabarka-ponç pons-9788476297810

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1270
  • Descargas de archivo: 681
  • Tamaño total: 766KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -