LES COSES DE LA LOTA (QUINA PILA DE CONILLS! + UN PER TOTS I TOTS PER UN!)

Descargar LES COSES DE LA LOTA (QUINA PILA DE CONILLS! + UN PER TOTS I TOTS PER UN!) en PDF


«LES COSES DE LA LOTA (QUINA PILA DE CONILLS! + UN PER TOTS I TOTS PER UN!) pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar LES COSES DE LA LOTA (QUINA PILA DE CONILLS! + UN PER TOTS I TOTS PER UN!) un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de LES COSES DE LA LOTA (QUINA PILA DE CONILLS! + UN PER TOTS I TOTS PER UN!)

Diverteix-te amb els dos primers diaris esbojarrats de la teva amiga Lota!1. Quina pila de conills!:
«Hola, sóc la Lota! (En realitat em dic Carlota, però prefereixo Lota i prou.) Últimament estan passant unes coses ben estranyes. Per exemple, a la pissarra de la meva classe apareixen frases divertides sobre la mestra i no les ha escrit ningú (curiós, oi?); o bé, de sobte, el meu menjar preferit té gust de cols de Brusse& #320;les (uix!). I si tot plegat fos cosa de la misteriosa flauta “mágica” que m’ha regalat la mare? He d’esbrinar-ho… Ara mateix, la cosa que vull més a la vida és tenir una mascota (la meva tortuga Pedra no compta, ja explicaré per què), i tinc un pla genial per sortir-me’n… sempre que aquesta misteriosa flauta “màgica” no ho esguerri tot, és clar».

2. Un per tots i tots per un!:« Avui ha passat una cosa molt emocionant a l’escola: l’Alèxia ha format una colla de noies, LES ESTRELLA-GIRLS. Totes les de la classe s’hi han apuntat, menys la meva amiga Xesca i jo, és clar. (Nosaltres sempre les anomenarem LES OVELLA-GIRLS.) Tant se me’n dóna, perquè la Xesca i jo tenim la nostra colla, LES MASCOTES FEROTGES (és a dir, les MF). Com que dues és poc per a una colla, hi hem admès en Pau (i la seva caseta de l’arbre). El pitjor és que a més de LES OVELLA-GIRLS, també he…
Ver más

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1249
  • Descargas de archivo: 717
  • Tamaño total: 582KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -