LA VIDA ES SERUM: HISTORIES D UNA INFERMERA SATURADA

Descargar LA VIDA ES SERUM: HISTORIES D UNA INFERMERA SATURADA en PDF


«LA VIDA ES SERUM: HISTORIES D UNA INFERMERA SATURADA pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar LA VIDA ES SERUM: HISTORIES D UNA INFERMERA SATURADA un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de LA VIDA ES SERUM: HISTORIES D UNA INFERMERA SATURADA

Benvingut al món de la Infermera Saturada. Un món on el deliri es barreja amb l’humor, de vegades negre i sempre molt fi, i on el dia a dia de l’hospital sempre supera la ficció.
Un fenomen editorial més addictiu que el Lorazepam.
Si no tens clar si una infermera que punxa en el torn de nit, és una DJ. Si estàs convençut que la persona que inventa la mida de les píndoles no és bona persona. Si creus fermament que anomenar pijama a la roba de treball no és seriós. Si no suportes a les senyores que et diuen en quina vena les has de punxar i alguna vegada t’has sorprès mirant les venes d’algú en el metro, aquest és el teu llibre.
LaInfermera Saturadapertany a una generació de dones que ha après abans a cosir ferides que botons, és possible que per això sigui capaç de reposar-se més fàcilment d’un amor complicat que d’una cremallera trencada en aquests texans de temporada d’Amancio que tant li ha costat trobar. Es defineix com una infermera que busca el seu lloc a la sanitat. Comença el seu torn a planta, baixa a l’UCI , puja a prematurs i acaba a urgències.Aquesta infermera es defensa com poques en les xarxes socials, des d’on cada dia desenes de milers de persones veuen com repassa, amb humor i desvergonyi…

Ver más

ENFERMERA SATURADA

Enfermera Saturada se define como una enfermera española que busca hacerse un hueco en la sanidad. Empieza los turnos en planta, baja a la UCI, sube a prematuros y termina en urgencias. Esta enfermera se maneja como pocas en las redes sociales, desde donde a diario decenas de miles de personas ven cómo repasa, con humor y descaro, la actualidad de su hospital y la de cualquier hospital de España.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1326
  • Descargas de archivo: 1015
  • Tamaño total: 783KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de humor

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa de humor

Más datos
Páginas del libro:
128
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416430222
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
ES
Traductor:
LIBRADA PIÑERO GARCÍA
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -