LA MUSA FINGIDA. LA VENJANÇA ES LA SEVA UNICA LLEI

Descargar LA MUSA FINGIDA. LA VENJANÇA ES LA SEVA UNICA LLEI en PDF


«LA MUSA FINGIDA. LA VENJANÇA ES LA SEVA UNICA LLEI pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar LA MUSA FINGIDA. LA VENJANÇA ES LA SEVA UNICA LLEI un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de LA MUSA FINGIDA. LA VENJANÇA ÉS LA SEVA ÚNICA LLEI

La musa fingida és l’últim llibre de Max Besora, que amb la seva novel·la anterior, Aventures i desventures de l’insòlit i admirable Joan Orpí, conquistador i fundador de la nova Catalunya, va guanyar el Premi Ciutat de Barcelona i va obtenir el favor unànime dels lectors i la crítica. En aquesta nova proposta, Max Besora crea un calidoscopi de situacions absurdes que, per raons encara més absurdes, acaben esclatant en una violència descontrolada. Es tracta d’una novel·la plena de sentit de l’humor, que comença com un recull de contes però que, a poc a poc, va construint una obra coral, no només per la varietat de personatges que hi apareixen sinó també pels diversos de gèneres literaris que la conformen.
Fins i tot, en un darrer episodi, Mandy Jane, la protagonista del llibre, s’encara a l’autor per a qüestionar-li les seves decisions, cosa que enceta una sèrie de reflexions sobre la responsabilitat de l’autor a l’hora d’escollir els temes de les seves obres, i, sobretot, la manera de tractar-los.
Ver más

MAX BESORA
Nascut a Barcelona el 1980. Ha publicat el poemari L’espectre electromagnètic (Pagès editors, premi Benet Ribes, 2008), la novel·la Vulcano (Labreu edicions, 2011), La Tècnica Meravellosa (Males Herbes, Premi Ciutat de Barcelona, 2017) a més de diversos relats a la revista de terror i ficció Les Males Herbes. La musa fingida és la seva última obra.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1553
  • Descargas de archivo: 884
  • Tamaño total: 856KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de humor

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa de humor

Más datos
Páginas del libro:
192
Editorial:
MALES HERBES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788412070583
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ESPAÑA

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -