L ULTIMA CARTA: EL CLUB DE POSDATA:_T ESTIMO

Descargar L ULTIMA CARTA: EL CLUB DE POSDATA:_T ESTIMO en PDF


«L ULTIMA CARTA: EL CLUB DE POSDATA:_T ESTIMO pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar L ULTIMA CARTA: EL CLUB DE POSDATA:_T ESTIMO un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de L ULTIMA CARTA: EL CLUB DE POSDATA:_T ESTIMO

L’esperada continuació de Postdata: t’estimo, una novel·la meravellosa que va robar el cor a milers de lectors.Han passat set anys des que el marit de la Holly Kennedy va morir, sis des que ella en va llegir l’última carta, la que l’animava a trobar el coratge per refer la seva vida.
La Holly està orgullosa de com ha madurat i evolucionat des de llavors, però un dia un grup que es fa dir el Club de Postdata: T’estimo es posa en contacte amb ella. S’han inspirat en les cartes que en Gerry va deixar-li i ara li demanen que els ajudi a fer el mateix amb els seus éssers estimats. Cada un dels membres del club és un malalt terminal que abans de morir vol deixar alguna cosa important i significativa per als seus familiars. La Holly, d’entrada, se sent xuclada cap a un lloc del seu cor molt dolorós que pensava que havia deixat enrere i es resisteix a formar-ne part.
Però tot i que al principi ho fa de mala gana, comença a relacionar-s’hi, i malgrat que l’amistat amb ells destrueix la pau que creia que havia aconseguit, fa que s’embarqui de nou en un important viatge vital. Aquesta vegada la vida la portarà a qüestionar-se si abraçar el futur vol dir trair el passat, i què significa realment estimar algú per sempre.

Ver más

CECELIA AHERN

(Dublín, 1981)Con 21 años, su novela Posdata: Te amo ,que fue vendido a más de cuarenta países. La película del mismo título, dirigida por Richard LaGravenese  con actores Hillary Swank, James Marsters. Su segunda novela Donde termina el arcoiris obtuvo en Alemania el Premio Corine en 2005.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1268
  • Descargas de archivo: 830
  • Tamaño total: 697KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Romántica y erótica

Narrativa romántica

Ver más libros de esta categoría > libros de Romántica

Más datos
Páginas del libro:
368
Editorial:
COLUMNA EDICIONS S.A.
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788466425896
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
BARCELONA
Traductor:
JUDITH RAIGAL ARAN
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -