L AMANT DE PICASSO

Descargar L AMANT DE PICASSO en PDF


«L AMANT DE PICASSO pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar L AMANT DE PICASSO un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de L AMANT DE PICASSO

Ell m’ha pintat, m’ha esculpit, m’ha dibuixat desenes de vegades…», escriu Fernande Olivier a Gert|ude Stein l’any 1908 sobre Pablo Picasso. Olivier va ser una de les primeres parelles sentimentals del pintor, amb qui va compartir un període clau per a la història de l’art. Al seu costat, Olivier va viure l’efervescència cultural i vital d’aquell París on produïa l’esclat de l’avantguarda. Amb ell, va viatjar a Horta de Sant Joan, on Picasso va descobrir un paisatge clau per a la seva obra. I sense ell, anys a venir, la bella Fernande, com li deien alguns, seguiria recordant el temps compartit.
Ver más

ISABEL-CLARA SIMO MONLLOR

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 – Barcelona 2020), doctora en Filologia romànica, ha exercit l’ensenyament i el periodisme. Escriptora extremament versàtil, va entrar en el món de la literatura amb el recull de contes És quan miro que hi veig clar (Premi Víctor Català 1978). Les seves nombroses obres l’han feta mereixedora dels premis literaris més importants: el Premi de la Crítica del País Valencià 1986 per Ídols; el Premi Crítica Serra d’Or 1993 per Històries perverses; el Premi Sant Jordi 1993 per La salvatge; el Premi València de Literatura 1995 per La innocent, el Premi Andròmina de Narrativa 2001 per Hum… Rita! L’home que ensumava dones, o el Premi Joanot Martorell 2010 per Amor meva. Altres obres remarcables són Júlia, El mossèn, El gust amarg de la cervesa, Angelets o Adéu-suau. També és autora d’assajos i del poemari El conjur.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1467
  • Descargas de archivo: 923
  • Tamaño total: 1026KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Romántica y erótica

Narrativa romántica

Ver más libros de esta categoría > libros de Romántica

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -