GELOSIA. L ALTRA VIDA DE CATHERINE M.

Descargar GELOSIA. L ALTRA VIDA DE CATHERINE M. en PDF


«GELOSIA. L ALTRA VIDA DE CATHERINE M. pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar GELOSIA. L ALTRA VIDA DE CATHERINE M. un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de GELOSIA. L ALTRA VIDA DE CATHERINE M.

La Catherine M. de l’esplèndida La vida sexual de Catherine M. assumeix aquí una vegada més el repte d’explicar-ho tot, d’escriure la seva peculiar educació eròtico-sentimental, amb un to a cavall entre el diari íntim i l’assaig, en un viatge original als plecs de la interioritat femenina i a l’infern de la gelosia. Tot comença quan Catherine, quasi per atzar, descobreix que el seu gran amor, Jacques Henric, també gaudeix d’una rica vida sexual, però amb altres dones. Unes fotografies i la lectura d’algunes pàgines d’un diari íntim desencadenen un al•lucinant i obsessiu viatge als inferns de la relació amorosa, contaminant el present i el futur de la parella, i les fantasies de l’escriptora. Els indicis irrefutables del desig de Jacques per altres cossos són el començament d’una radical volta de full en els sentiments de Millet. Posseïda per la gelosia, es converteix en arqueòloga i detectiu. I a mesura que avança en el registre dels papers del seu marit, que controla les seves entrades i sortides i progressa en la seva búsqueda de proves i de veritats angoixants, se succeeixen les crisis d’ansietat i de ràbia, els malsons i els plors, i lentament s’instal•la en el sòrdid espai de la obsessió. «Escrit en una llengua molt bella, l’elegància, claredat i matisos de la qual recorden en alguns passatges Les cartes d’amor de la monja portuguesa, o Les relaciones perilloses, Gelosia explora de manera bastant original una malaltia atemporal i universal» (J. Garcin, Le Nouvel Observateur). «En la literatura contemporània, Catherine Millet pertany a la categoria dels grans pintors de l’ànima humana» Le Monde
Ver más

Catherine Millet

Catherine Millet es va donar a conèixer en el món literari amb La vida sexual de Catherine M., que va ser un èxit de vendes a tot el món, i ara acaba de publicar Gelosia. L’altra vida de Catherine M. (Anagrama-Empúries, 2010).
Ver ficha del autor

gelosia. l altra vida de catherine m.-catherine millet-9788497874564

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1594
  • Descargas de archivo: 763
  • Tamaño total: 810KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Romántica y erótica

Narrativa erótica

Ver más libros de esta categoría > libros de Romántica

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -