ETS UN MERDA, I HO SAPS

Descargar ETS UN MERDA, I HO SAPS en PDF


«ETS UN MERDA, I HO SAPS pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar ETS UN MERDA, I HO SAPS un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de ETS UN MERDA, I HO SAPS

Ep, jove. Tu, sí: tu. Quants anys tens? Et penses que tens tota la vida per davant i que no passa res si dediques les tardes a jugar a la Play i a menjar risketos, oi?
Saps quants anys tenia Orson Welles quan va canviar la història del cinema amb Citizen Kane? Vint-i-quatre.Saps quants anys tenien els Beatles quan van fotre potes enlaire el pop amb Revolver? Vint-i-quatre.
Saps quants anys tenia Miquel Àngel quan va esculpir el David? Sí, també. Vint-i-quatre.Què vas fer tu als vint-i-quatre? Què has fet a la teva edat, fill? Jo t’ho diré: res de bo. I el pitjor de tot no és això. El pitjor de tot és que ets un merda, i ho saps. Com ho hem de fer per enfrontar-nos a la dolorosa pressió que ens imposa la història? Hi ha alguna manera d’evitar fracassar com a humans abans de fer els vint-i-quatre anys? Hi ha esperança per als que ja hem superat aquesta edat fatídica? Hi ha esperança. I la trobareu a les pàgines d’aquest manual de supervivència mental.
Ver más

JAIR DOMINGUEZ

Jair Domínguez (Barcelona, 1980) Periodista i escriptor. És guionista en nombrosos programes d’èxit com el Polònia, Crackòvia o Minoria absoluta de Rac 1. Ha publicat algunes novel·les i llibres de relats.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1268
  • Descargas de archivo: 624
  • Tamaño total: 591KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de humor

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa de humor

Más datos
Páginas del libro:
176
Editorial:
ARA LLIBRES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416915309
Fecha de publicación:
2017
Editado en:
BARCELONA

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -