EL VESCOMTE MINVAT

Descargar EL VESCOMTE MINVAT en PDF


«EL VESCOMTE MINVAT pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar EL VESCOMTE MINVAT un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de EL VESCOMTE MINVAT

Berenguer de Ferragut és un vescomte rondinaire que no arriba a fer un pam dalçada, perquè, fa vuit-cents anys, va ser víctima dun encanteri que fa que sencongeixi cada cop que senfada. Un dia es presenta a casa dun escriptor perquè vol que expliqui la seva estranya història, i li fa passar els dos dies més esbojarrats, ximples i divertits de la seva vida.
Ver más

Antoni Dalmases

Antoni Dalmases (Sabadell, 1953) és professor de llengua i literatura i escriptor. Va guanyar el premi Gran Angular de literatura juvenil els anys 1993 (Doble joc) i el 2005 (Jo, el desconegut, de la qual es va fer una versió cinematogràfica amb el mateix títol el 2007).Col·laborador habitual als mitjans (El Nou 9, El Punt, Presència…), ha escrit també assaigs literaris i ha adaptat alguns clàssics de la literatura universal per al públic juvenil (Hamlet, 2008; El conde Lucanor, 2009).Entre els premis que ha rebut al llarg de la seva carrera literària en destaquen l’Andròmina-Octubre per la novel·la L’última primavera (1993) i el Sant Joan de narrativa per Al mig del camí (1998). 
Ver ficha del autor

el vescomte minvat-antoni dalmases-9788476296738

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1737
  • Descargas de archivo: 696
  • Tamaño total: 771KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -