EL SOMNI D EN TONY (CAMPIO! 1)

Descargar EL SOMNI D EN TONY (CAMPIO! 1) en PDF


«EL SOMNI D EN TONY (CAMPIO! 1) pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar EL SOMNI D EN TONY (CAMPIO! 1) un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de EL SOMNI D EN TONY (CAMPIÓ! 1)

La hist#ria al·lucinant de com Antoine Griezmann va arribar a convertir-se en un dels millors jugadors del m#n. Una apassionant s#rie de futbol escrita per ell mateix i basada en la seva pr#pia vida! Els somnis es poden fer realitat! En Tony Grizi somia unir-se a l’equip de joves campions que dirigeix el seu pare. Per un cop de sort, o potser per art del dest#, el davanter de l’equip es lesiona durant les vacances i cal trobar-li un substitut tan aviat com sigui possible. Malgrat que el seu pare, el «Grizzly», s’hi oposa, i que els seus amics i coneguts creuen que #s massa petit i fr#gil… en Tony ho donar# tot per formar part del club dels seus somnis. ——- «Aquella nit, en Tony es va adormir amb un gran somriure als llavis. Encara no ho havia explicat a la Maud, pot ser per superstici#, perqu# pensava que encara era massa aviat. Per# el general tenia ra#. Ara li tocava jugar a en Tony, i comen#ava la part m#s dura. «En realitat, era molt senzill: si brillava en aquella jornada de selecci#, les portes del seu somni s’obririen de bat a bat i formaria part de l’equip, i de pas s’asseguraria el respecte del vestidor… i tamb# del seu pare. «En canvi, si fracassava… «Es va regitat al llit.

Ver más

ANTOINE GRIEZMANN
Antoine Griezmann es uno de los jugadores más queridos del fútbol español. Nacido en Mâcon, Francia, en 1991, jugó desde muy pequeño en el equipo de su pueblo. Durante un tiempo intentó entrar en alguna de las academias de formación de varios clubes franceses, pero ninguno se decidió a ficharlo. Finalmente, con 13 años fue captado por la Real Sociedad. Su ascenso en el equipo fue rápido y en 2014 fue traspasado al Atlético de Madrid, donde juega de delantero con el dorsal número 7.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1250
  • Descargas de archivo: 633
  • Tamaño total: 573KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -