EL PARE NOEL I JO

Descargar EL PARE NOEL I JO en PDF


«EL PARE NOEL I JO pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar EL PARE NOEL I JO un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de EL PARE NOEL I JO

L’escola dels elfs pot ser molt empipadora quan has de cantar nadales durant tot l’any, fins i tot al juliol, o si falles totes les proves de fabricació de joguines. A mes, hi fa molt molt fred. Pero quan el gelós Conill de Pasqua i el seu exercit decideixen atacar i acabar amb el Nadal, l’Amelia, la seva nova família i els elfs hauran de fer alguna cosa per mantenir el Nadal fora de perill. Abans que sigui massa tard…
Ver más

MATT HAIG

Matt Haig (Sheffield, Anglaterra, 1975) ha fet estudis de lletres a les universitats de Hull i de Leeds (Anglaterra). Després de viure a Nottinghamshire, Londres i Eivissa, actualment viu a York. Com a periodista, ha escrit en els principals diaris anglesos, com The Guardian i The Independent. Des de la seva primera novel·la, The Last Family in England (2004), ha tingut molts èxits. The Dead Fathers Club (2006) i The Possession of Mr Cave (2008) han estat traduïdes a deu llengües. La novel·la The Radleys (2010), que ha guanyat el premi nord-americà ALA Alex Award, s’ha traduït a vint-i-nou llengües i es portarà al cinema. Haig també s’ha dedicat a la literatura infantil.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1797
  • Descargas de archivo: 814
  • Tamaño total: 806KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Páginas del libro:
304
Editorial:
ESTRELLA POLAR
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788418135521
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
ANNA LLISTERRI BOIX
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -