EL LLIBRE DELS ERRORS

Descargar EL LLIBRE DELS ERRORS en PDF


«EL LLIBRE DELS ERRORS pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar EL LLIBRE DELS ERRORS un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de EL LLIBRE DELS ERRORS

Gianni estava convençut que «els errors no es troben en les paraules, sinó en les coses; hem de corregir els dictats, però sobretot cal corregir el món»; d’aquí neixen les històries i les rimes d’aquest llibre ple de personatges divertits i estrafolaris, i ple d’errors ortogràfics i gramaticals. Però no us espanteu: per a corregir els errors, el «mestre» Gianni feia servir una valuosa gramàtica de la fantasia, capaç de permetre a tothom, a través del somriure, l’ús total de la paraula «no perquè tothom sigui artista, sinó perquè ningú sigui esclau».

Val la pena que un nen aprengui plorant el que pot aprendre rient? Si es recollissin totes les llàgrimes vessades als cinc continents per culpa de l’ortografia, en sortiria una cascada que es podria aprofitar per obtenir energia elèctrica. Però em sembla que seria una energia massa cara. Els errors són necessaris, profitosos com el pa i, sovint, fins i tot bonics com la torre de Pisa. Aquest llibre és ple d’errors, i no només ortogràfics. Alguns es veuen a primera vista, altres estan amagats com endevinalles. N’hi ha en vers i n’hi ha en prosa. No tots són errades infantils, i això respon a la realitat: el món seria preciós si només s’equivoquessin les criatures. Entre pares ens ho podem confessar, però tampoc està gens malament que els infants ho sàpiguen.
Ver más

GIANNI RODARI

Gianni Rodari (Omegna,1920-1980) Maestro, periodista y divulgador de la nueva pedagogía en Italia, comenzó a escribir para niños en 1950 cuando el director de un periódico le encargó la elaboración de un suplemento dominical. Después publicó más de veinte libros en los que combinó magistralmente el humor, la imaginación y la desbordante fantasía con una visión crítica, no exenta de ironía, del mundo actual. En 1970 se le concedió por el conjunto de su obra el premio Hans Christian Andersen.
Ver ficha del autor

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1571
  • Descargas de archivo: 1015
  • Tamaño total: 738KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura juvenil

Más datos
Páginas del libro:
248
Editorial:
JUVENTUD
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788426146175
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
TERESA DURAN I ARMENGOL
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -