CINQUANTA OMBRES MES FOSQUES

Descargar CINQUANTA OMBRES MES FOSQUES en PDF


«CINQUANTA OMBRES MES FOSQUES pdf»

Llegaste hasta aquí porque quieres descargar CINQUANTA OMBRES MES FOSQUES un libro realmente muy interesante. La descarga es muy fácil.

Sinopsis de CINQUANTA OMBRES MES FOSQUES

Segona part de «Cinquanta ombres», la trilogia absolutament addictiva que t’obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria.
Descobreix el llibre en el qual es basa la nova pel·lícula.
Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de l’atractiu i turmentat empresari Christian Grey, la jove Anastasia Steele ha trencat la relació.
Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan en Grey li proposa un nou acord, l’Ana no s’hi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, i l’Ana esbrina més coses del passat terrible i dolorós de l’impetuós i exigent Cinquanta Ombres, com ella l’anomena.
Però mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, l’Ana s’ha d’enfrontar amb la ira i l’enveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida.
Més de 150 milions d’exemplars venuts a tot el món.8 milions de lectors en castellà i català.
La crítica ha dit…«Una història que parla de sexe, transgressió, erotisme i fantasies femenines, sense perdre de vista l’amor.»La Vanguardia
«La literatura eròtica ha trobat el seu Harry Potter.»El Mundo
«El fenomen editorial de l’…

Ver más

E.L. JAMES

E.L. James ha desempeñado cargos ejecutivos en televisión. Está casada, tiene dos hijos y vive en Londres. De niña, soñaba con escribir historias que cautivarían a los lectores, pero postergó sus sueños para dedicarse a su familia y a su carrera. Finalmente reunió el coraje para escribir su primera novela Cincuenta sombras de Grey. Es también la autora de Cincuenta sombras más oscuras y Cincuenta sombras liberadas. Con motivo del fenómeno editorial que ha supuesto su trilogía Cincuenta sombras, con gran repercusión en los medios y que ya ha vendido millones de ejemplares, la revista Time ha nombrado a E.L. James una de las cien personas más influyentes del año. Los derechos de traducción ya se han vendido en cuarenta países, y Universal Pictures y Focus Features han comprado los derechos cinematográficos.
Ver ficha del autor

bastante bien

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1277
  • Descargas de archivo: 584
  • Tamaño total: 1043KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

Temáticas:

Romántica y erótica

Narrativa erótica

Ver más libros de esta categoría > libros de Romántica

Más datos
Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -